Рафи Бохосян – концерт

8 април, 2019
10:30 pm
Стара Загора
Club 5th Avenue
Google Map

Рафи Бохосян е съвременен певец, изпълнител и продуцент, който изгрява на българската сцена след победата си в един от най-известните световни музикални формати – X Factor. Той е роден на 29 януари 1993 година в Бургас и въпреки любовта му към музиката като малък, той започва да се занимава професионално едва на 18 години.

От ранна възраст интересите му са най-различни като освен с пеене, той активно се занимава с фотография, режисура, свири на барабани и други ударни инструменти, а любовта му към готварството го кара да приеме поканата да води “най-сладкото състезание” в родния телевизионен ефир – Bake Off, заедно с Алекс Раева.

Не на последно място обаче са и актьорските заложби на певеца, които му носят специална гост-роля в известния български сериал “Етажна Собственост”, както и победа в първия сезон на телевизионния формат за имитации – “Като две капки вода”, където сред най-добрите му превъплъщения са Тина Търнър, Ерос Рамацоти, Фреди Мeркюри, Ищар, 100 Кила и донеслия му победата – Лучано Павароти. Силният образ на екран му отваря път и към много големи сцени – участието му в множество български музикални турнета и концерт, както и възможността да подгрява Busta Rhymes на бургаския фестивал Spirit of Burgas.

В началото на 2017 година Рафи прави своя дебют и на театралната сцена с участието си в Бродуейския мюзикъл “Авеню Кю” – носител на три награди “Тони”. Освен със собствени хитове като “4321”, “Нали Така”, “Нов ден’ и “Намери ме”,

Рафи се прочува и с участието си в групата 4D заедно с Лео, Део и Играта, чиито проекти винаги се отличават със свежо, забавно и различно звучене и визия.

*вход свободен