Второто издание на МСТФ в цифри

Общо 480 часа се зареждаха използваните радио станции, нужни за перфектната координация между организационния екип.

Само името на Мила Люцканова бе засечено 437 пъти на заветната честота. Във връзка с това име – от рециклираната хартия за всички графици и програми на концертите и уъркшопите, които Мила поправи и пренаписа, ще се получат поне 100 тетрадки за доброволците първокурсници през следващата година.

Венета Ангелкова раздаде [СТРОГО СЕКРЕТНО] лева и [СТРОГО СЕКРЕТНО] евро хонорари и разплащания. Издирват се фактури от доброволците за общо 213 лв. Вени редактира 678903 думи на английски писмено и още поне четвърт толкова гласно (чакай, това число въобще дели ли се на 4?!).

Никея Петрова организира предварително 42 доброволци и намери работа на всеки един и след фестивала.

По строго секретна (не)потвърдена информация са били засечени имейли до бъдещ член на журото на фестивала с инициали С. К. Редакторите смятат, че това е възможно да бъде Стивън Кинг.

Теодора Лазарова сглоби 8 декора, в които имаше общо 2,37 тона реквизит. От тях общо 10 сандъка, 14 стола, 3 легла, 6 практикабъла, 8 мултимедии, 147 метра кабели. За щастие броят на токовите удари с цялата тази техника се равняваше на по-малко от 0. Предвидените чаени свещи за тези случаи така и не напуснаха магазина.

Йоанна Темелкова превъртя километража на колата си на 89-я километър на магистралата между Стара Загора и София, за да не засечем колко точно е изминала, докато посрещаше специалните ни гости. Какво криете, г-жо Темелкова???

Мирена Керезова измина 87569 крачки, настани над 150 човека на общо 5 места, намести близо 5000 в залите за спектаклите, посрещна 157 гости за представленията. Броят на пътите, в които Мирена извика LET’S DRAMA, е точно 102, а колко пъти нашата Drama Llama проплака вътрешно „Стига драма, искам вълшебна пръчица“ – никой не знае.