КОНКУРС за ИЗЛОЖБА „ТеатралНИ@Т плакат“

Класиците на ХХ-ти век и децата на технологиите

Международен Студентски Театрален Фестивал “Данаил Чирпански” е първият в България фестивал за дипломни спектакли на театрални академии от Европа и света.

Нашата мисия е да дадем началото на международна платформа, чрез която бъдещите професионалисти в сферата на сценичните изкуства да показват своите дипломни проекти, да обменят практики и да създават контакти, ползотворни за развитието им като артисти.

Екипът на Международен Студентски Театрален Фестивал “Данаил Чирпански” обявява конкурс за участие в изложба „ТеатралНИ@Т плакат“.

Изложбата ще бъде реализирана в рамките на фестивала 1 – 7 октомври 2017 г. в град Стара Загора, където редом до младите автори, ще бъдат показани и творби (плакати), дело на майсторите в областта на българския театрален плакат, както и на активно работещи професионалисти.

В конкурса могат да се включат студенти, ученици и непрофесионалисти. Авторите могат да участват с до 3 творби 100 х 70 (300 dpi) изпратени по електронна поща не по-късно от 30.07.2017 г.

Селекцията ще приключи до 15.08.2017г. Екипът на фестивала ще се свърже с избраните за участие в изложбата автори в рамките на този срок.

Моля, изпратете:
– кратко CV;
– ваша снимка;
– до 3 файла (jpg), с които ще участвате в селекция за изложбата;
– информация за представлението /автор, театър, сезон, режисьор, сценограф и т.н./. Аkо е проект или курсова работа, моля, посочете името на автора и произведението, по което сте работили, в допълнителен текстови файл.

*Бъдещите участници в изложбата ще имат право да преценят дали сами ще отпечатват творбите, с които ще участват /изпратени на хартиен носител по пощата или доставени лично в нашия офис не по-късно от 10.09.2017г./ или ще оставят на нас да отпечатаме вече избраните!

*Моля, след като се свържем с вече одобрените кандидати, да бъдат изпратени подготвени за печат големи файлове!

Телефон за участници: +359 887996275
Имейл: festival@istfestbg.com